PROFIL

Kvaliteta. Povjerenje. Tradicija.

Osnovani 1989. godine, mi Profil bili smo prva samostalna tvrtka specijalizirana za ljudske resurse, na području jugoistočne Europe. Specijalizirani smo za “head hunting”; tj. uslugu potrage i ponude izvršnih i menadžerskih pozicija. Također radimo i poslovno savjetovanje, te odrađujemo kompletni proces selekcije, procjene i ocjene bilo postojećih ili novih zaposlenika. Već smo desetljećima na tržištu i kroz svo to vrijeme vjerni smo inicijalnim načelima koja nas vode ka uspjehu. Pružanje naše usluge održivih stručnih rješenja, personaliziranih prema vašim potrebama na području ljudskih resursa, dovelo nas je da pozicije vodećeg pružatelja HR rješenja u Hrvatskoj i zemljama jugoistočne Europe.

Tim smo koji uporno i pro aktivno stremi postizanju vaših ciljeva, u skladu s najvišim standardima usluge klijentu, slijedeći naše temeljne vrijednosti: kvaliteta, povjerenje, tradicija.

Mi tražimo i nudimo izvršne i menadžerske pozicije.
Mi smo “head hunter-i”.
Mi smo karijerni savjetnici.
Mi smo osobni i poslovni savjetnici.

Već 30 godina, pružamo usluge našim poslovnim partnerima, klijentima i kandidatima, naše znanje, stručnost i savjete za njihove zahtjeve i potrebe kako bi postizali bolje odluke i bili uspješniji u današnjem izazovnom poslovnom svijetu. Predani smo Vam isporučiti najbolje usluge potrage i ponude izvršnih i menadžerskih pozicija te usluge poslovnog i savjetovanja iz područja ljudskih resursa.

Maksimizirajte vrijednosti kroz kvalitetu, povjerenje i tradiciju.

Regionalna prisutnost & lokalna pokrivenost

Pružamo usluge traženja i selekcije kadrova kao i savjetovanje u području liderstva, putem naše snažne mreže regionalnih partnerskih ureda u zemljama Jugoistočne Europe, koje posluju pod zajedničkim brand-om, ali sa lokalnim znanjem tržišta.

Dobrodošli u Profil Grupaciju.

Grupa povezanih kompanija.
Lokalni konzultanti na lokalnom tržištu.
Standardizirani know-how.

Regionalna prisutnost & lokalna pokrivenost

Zašto izabrati Profilove Konzultante?

Vrhunski rezultati.
Razvoj kompanije.
Osobni uspjeh.​

U Profilu mi razumijemo koliko je vrlo važno da se uzmu u obzir svi faktori i propisi, kada je kompanija u restrukturiranju, zajedno sa svim složenostima koje su povezane sa aktivnostima pri upravljanjem promjenama, također pri promjeni menadžment tima i strukturom upravljanja ili pri razmatranju mogućnosti razvoja u karijeri. U Profil u, želimo da iskoristite Vaše poslovanje, kao i svoj karijerni i osobni rast, i želimo Vam pružiti podršku za svoj daljnji uspjeh. U ponudi su naše uluge u slijedećim područjima:

- Traženje I selekcija kadrova & Head Hunting a (top manadžment, srednji manadžment, specijalisti/stručnjaci)

- Konzultanske usluge:
- Usluge savjetovanja Uprave (CEO/Selekcija top menadžementa, Evaulacija učinkovitosti top menadžementa, Sukcesija /Tranzicija top menadžementa)
- Savjetodavne usluge iz područja vođenja (HR Due Diligence, sukcesivno planiranje , upravljanje radnim učinkom, upravljanje talentima, formiranje & upravljanje učinkom tima, zadovoljstvo & angažman zaposlenika, organizacijska klima, Outplacement programi, unaprijeđenje odnosa sa klijentima)
- Usluge osobnog razvoja (Karijerno savjetovanje, Osobni & Poslovni Coaching)

- Tailor-Made Alati & Procjene:
- 5-Koraka Model
- Metodologija po mjeri

Authors: www.kabi.info